Als zorgprofessional is het een must je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf waarschijnlijk ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hier graag bij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy jou te bieden heeft!

Bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen die je kunt volgen via TMI Academy. Een groot deel van de bijscholingen is verplicht voor zorgprofessionals om het vak als paramedicus uit te mogen blijven oefenen. Daarnaast organiseren wij regelmatig aanvullende bijscholingen bedoeld voor doorontwikkeling op persoonlijk of werkvlak. Klik op de titel van de scholingen voor meer informatie.


Leermanagementsysteem Learnlinq

TMI is per 15 april 2019 overgegaan op het online leermanagementsysteem Learnlinq met de toetsen van Noordhoff Health. In dit systeem vind je veel uitgebreide E-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN-kwaliteitsregister. Daarnaast is er een complete bibliotheek aanwezig waar jij als zorgprofessional inzage in krijgt, maar die je ook als naslagwerk kunt gebruiken.

Wij hebben gekozen voor het leermanagementsysteem LearnLinq met daarbij de toetsen van Noordhoff Health omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt en didactisch goed in elkaar steekt. De modules zijn actueel. Van medische technologie, wet BIG, medisch rekenen tot voorbehouden handelingen en nog veel meer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers die werkzaam zijn voor TMI kunnen toegang krijgen tot het leermanagementsysteem. Voor vaste medewerkers is toegang gratis, voor 0-uren en zzp’ers is toegang €139,95 per jaar. Mocht je 0-uren zijn en meer dan 24 uur per week 3 maanden aan een sluitend diensten voor TMI draaien dan is 1 jaar deelname aan het leermanagementsysteem Learnlinq gratis. Voor niet TMI’ers is het ook mogelijk om gebruik te maken van het leermanagementsysteem. De kosten hiervan zijn €169,95 per jaar.

Wanneer je hier gebruik van wenst te maken ontvangen wij graag jouw aanmelding via scholing@tmi-interim.nl.

Contact TMI Academy

Neem contact op met TMI Academy om de mogelijkheden te bespreken!

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.